Palasaippua 125g, Cotton Musk

8,90 €

Tuotenumero: 669301

Makea ja pehmeä tuoksu, jota hallitsevat myski, santelipuu, iiris ja ruusu. Puuvillauute kunnioittaa puuvillakukkaa, joka on pehmeyden ja puhtauden symboli.

Les Éternelles -sarjan avulla Durance vie sinut Provencen upeisiin tuoksuviin puutarhoihin.

Kaunis saippua, joka lisää kosteutta ihoon ja ihanan puhtaan tuoksun. Kaunis tuoksusaippua antaa kermaisen ja hienovaraisen tuoksuvan vaahdon. Rikastettu makealla manteliöljyllä. Ilman EDTA: ta tai väriaineita voit käyttää sitä luottavaisin mielin.

Kaikki tuoksut on valmistanut Durance: n oma parfyymimestari Grassessa, parfyymin kotikaupungissa, ja ne koostuvat puhtaista luonnollisista tuoksuöljyistä ja eteerisistä öljyistä ainutlaatuisten tuoksujen luomiseksi, jotka takaavat täydellisen rauhan ja hyvinvoinnin.

Yli 95% ainesosista on luonnollista alkuperää. Parabeeniton, fenoksietanoliton.

Tuotettu: Grignan, Provence.


AINESOSIA: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Palm Kernel Acid, Gossypium Herbaceum Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Lehtiuute, glyseriini, natriumkloridi, natriumtiosulfaatti, tetrasinatriumtidronaatti, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, geranioli, hydroksisitronellaali, kumariini, alfa-isometyyliononi, sitronelloli.

Vältä kontaktia silmiin. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla määrällä vettä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEET