Tarina brodeeratun yksilöllisen lahjan takana

Nimi kulkee meidän mukana läpi elämän ja on kautta historian erottanut ihmisyksilön muista yhteisön jäsenistä.

Vuonna 1992 perustettu nameOn, on Skandinavian johtava konekirjontaan, brodeeraukseen ja persoonallisiin lahjoihin erikoistuva verkkokauppa. Suurella innolla brodeerausta ja tekstiilejä kohtaan olemme huolellisesti koonneet laadukkaita ja käytännöllisiä tuotekokoelmia jotka sopivat erityisen hyvin brodeerattuna.

Valmistus

Brodeeraamme kaikki tuotteemme omissa toimitiloissa. Näin ollen olemme eturivissä koko tuotantoprosessin aikana mikä antaa meille ainutlaatuisen tuntemuksen brodeeraus prosessista.

Tyytyväisyystakuu

Teemme käsityötä suurella sydämmellä. Haluamme että olet 100% tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen. Jos tuotteen laatu ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin.

 

Konekirjonta

Jokainen tuote brodeerataan silkinpehmeällä puuvilla langalla. Käytämme korkealuokkaista Madeira-lankaa joka on tarkoitettu juuri brodeeraukselle. Konekirjonta tapahtuu omissa toimitiloissamme Oslossa. Lue lisää täältä!

Tekstiilit

Pyyhkeemme ovat kaikki kudottuja laadukkaasta ja paksusta puuvillafroteesta joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Kaikki froteetuotteemme ovat testattuja ja hyväksyttyjä kansainvälisen OEKO-TEX® Standard 1000 sertifioinnin mukaan. Tämä sertifiointi takaa sen että tuotteen tuotannossa ei ole käytetty vaarallisia tai myrkyllisiä aineita. Näin ollen tuote sopii hyvin herkälle iholle omaaville ihmisille kuten allergikoille ja vauvoille. Tarkistamme aina tuotteen laatua ennen kuin aloitamme konekirjonnan. 

Palkitsemme sinut kun ostat meiltä 

Haluamme palkita sinut kun ostat meidän verkkokaupasta, olkoon tuote nimikoitu tai ei. Sen takia olemme kehittäneet sinulle lisäarvoa tuottava bonusjärjestelmän joka palkitsee sinut aina kun ostat meiltä tuotteen. Lue lisää bonusjärjestelmästä täältä.